Én is GTK-s voltam

Holecska Krisztián
Holecska Krisztián – termékmenedzser, Kendro.hu Kft
A feladataim közé tartozik a piackutatás, marketingtervek összeállítása, terméktámogató eszközök menedzselése, különböző kampánytervezési -, illetve kampánykezelési feladatok. Mindemellett fontos a partnerekkel való kapcsolattartás, illetve az ügyfélkezelés. A szakmámat érdekesnek, sokszínűnek és kihívásokkal telinek találom.
Kerényi Ádám
Kerényi Ádám – kontroller (Solvo Biotechnology ZRt)
Kontrollerként a menedzsment számára a döntések meghozatalához szükséges pénzügyi és számviteli elemzések készítése a feladatom. Emellett kimutatásokat készítek, és részt veszek az éves auditban. Amint látjátok, a számok töltik ki az életemet.
Nyíri Zoltán
Nyíri Zoltán – tréner
Saját cégem van, amely vállalati képzésekkel, tanácsadással, tréningekkel foglalkozik. Ebbe a személyes tanácsadástól a kiscsoportos tréningeken keresztül a több ezer fős előadásokig számos lehetőség belefér. Ezeken leggyakrabban az értékesítés, motiváció, csapatépítés és vezetőképzés kérdéseivel foglalkozunk. Továbbá készítünk és fejlesztünk tananyagokat, elsősorban könyveket és cd-ket mindehhez – megtalálhatjátok a sikerlistákon.
Lippai Makra Edit
Lippai-Makra Edit – könyvelő, Doktor Kontír Könyvelde Kft
Hallgatóként a KPMG Hungária Kft által meghirdetett számvitel versenyen csapatommal 1. helyezést értem el, melynek köszönhetően a cég állást ajánlott a könyvvizsgálati részlegénél. Jelenleg könyvelőként dolgozom, a feladataim közé tartozik az ügyfelektől beérkező könyvelendő számlák rendszerezése, könyvelése, számítógépes programba való rögzítése, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és kimutatások készítése. Mivel a munkám rugalmas keretek közt zajlik, a két kislányommal is sok időt tölthetek.

A projekt az NTP-TÚP-13-0003 jelű, a GTK a tehetségekért pályázat keretein belül valósult meg.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet logó
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logó
Nemzeti Tehetség Program logó
Emberi Erőforrások Minisztériuma logó

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

SZTE GTK Főépület

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.

Események

Rendezvénynaptár *