Én is GTK-s voltam

Holecska Krisztián
Holecska Krisztián – termékmenedzser, Kendro.hu Kft
A feladataim közé tartozik a piackutatás, marketingtervek összeállítása, terméktámogató eszközök menedzselése, különböző kampánytervezési -, illetve kampánykezelési feladatok. Mindemellett fontos a partnerekkel való kapcsolattartás, illetve az ügyfélkezelés. A szakmámat érdekesnek, sokszínűnek és kihívásokkal telinek találom.
Kerényi Ádám
Kerényi Ádám – kontroller (Solvo Biotechnology ZRt)
Kontrollerként a menedzsment számára a döntések meghozatalához szükséges pénzügyi és számviteli elemzések készítése a feladatom. Emellett kimutatásokat készítek, és részt veszek az éves auditban. Amint látjátok, a számok töltik ki az életemet.
Nyíri Zoltán
Nyíri Zoltán – tréner
Saját cégem van, amely vállalati képzésekkel, tanácsadással, tréningekkel foglalkozik. Ebbe a személyes tanácsadástól a kiscsoportos tréningeken keresztül a több ezer fős előadásokig számos lehetőség belefér. Ezeken leggyakrabban az értékesítés, motiváció, csapatépítés és vezetőképzés kérdéseivel foglalkozunk. Továbbá készítünk és fejlesztünk tananyagokat, elsősorban könyveket és cd-ket mindehhez – megtalálhatjátok a sikerlistákon.
Lippai Makra Edit
Lippai-Makra Edit – könyvelő, Doktor Kontír Könyvelde Kft
Hallgatóként a KPMG Hungária Kft által meghirdetett számvitel versenyen csapatommal 1. helyezést értem el, melynek köszönhetően a cég állást ajánlott a könyvvizsgálati részlegénél. Jelenleg könyvelőként dolgozom, a feladataim közé tartozik az ügyfelektől beérkező könyvelendő számlák rendszerezése, könyvelése, számítógépes programba való rögzítése, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és kimutatások készítése. Mivel a munkám rugalmas keretek közt zajlik, a két kislányommal is sok időt tölthetek.

A projekt az NTP-TÚP-13-0003 jelű, a GTK a tehetségekért pályázat keretein belül valósult meg.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet logó
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logó
Nemzeti Tehetség Program logó
Emberi Erőforrások Minisztériuma logó

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

2019. április 8-án 5 órakor nyílik a Nem nagyon bírjuk egymást a falakkal című kiállítás szegedi állomása. A helyszín akadálymentes! A kiállítás április 26-ig tekinthető meg.

Események

Rendezvénynaptár *