Együttműködési lehetőségek

Oktatási együttműködési lehetőségek

Az oktatás része a gyakorlati tapasztalatok megosztása. Korábbi hallgatóink szakmai előadásait, beszámolóit örömmel fogadjuk diákjainknak szóló programjainkon vagy akár kurzusainkon.

Kutatási együttműködési lehetőségek

A kutatási projektek eredményeinek hasznosításáról, a megbízásos kutatások jellegérő és korábbi eredményeiről itt tájékozódhat.

Szakmai gyakorlat

A felsőoktatási szakképzésben és az alapképzésben résztvevő hallgatók kötelező szakmai gyakorlatukat vállalati partnereinknél töltik. Ha Ön is szívesen dolgozna együtt a szakmai gyakorlat ideje alatt hallgatóinkkal, itt olvashat a részletekről.

Tehetséggondozás

A kar tehetséggondozási rendszere középiskolás kortól kínál programokat, lehetőségeket a tehetséges diákok támogatására. Ismerkedjen meg a komplex rendszer részleteivel!

Ösztöndíjprogram

A közgazdászképzés önköltségessé válásától a GTK és vállalati, alapítványi partnerei ösztöndíjakkal segítik a legjobbakat. Az ösztöndíjak alapításában tevékeny szerepet vállalnak a kar korábbi hallgatói, akik felajánlásai nyomán több hallgató mentesülhetett az önköltség megfizetése alól. Ha Ön is szívesen venne részt a hallgatóknak szóló ösztöndíjak alapításában, itt tájékozódhat a részletekről.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Urbánné Mező Júlia Veronika PhD védés

2017.09.20-án az MTA Szegedi Területi Bizottság székházában 11 órai kezdettel Urbánné Mező Júlia Veronika védte meg PhD értekezését. A dolgozat témája „Az ifjúsági munkanélküliség kihívásai az Európai Unióban”, témavezetője Dr. Udvari Beáta.