Kutatók éjszakája az SZTE GTK-n

Szeptember 29-én Kutatók éjszakája a GTK-n

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.

Estétől éjszakáig egyetemi oktatók, kutatók és hallgatók várták a nagyközönséget GTK-n rengeteg érdekes programmal és témával mint például a „Ki a Marvel Univerzum legfontosabb szuperhőse?” vagy a „Kutatás az egyetem falain túl - Egy szegedi cigánytelep felszámolásának tanulságai”. 19:00 órai kezdettel egy angol nyelvű prezentációt hallhattunk, melynek címe „Positive marketing - how can marketing help achive social good?” volt. Ezt követően egy tesztet tölthettek ki az érdeklődők, ahol a kutatói megérzéseiket vizsgálhatták. 20 órakor ismét egy angol nyelvű prezentációt hallhattunk „Are you better than the Hungarian average? - Test your financial literacy” címmel.

Az este folyamán az Aulában a marketing egypercesek világát lehetett kipróbálni. A játékok és vetélkedők legérdekesebbjei közé tartozott a logókkal kapcsolatos memóriakártya-játék, energiaitalok felismerése ízlelés alapján vagy egy kisfilm megnézését követően az abban látott márkák felsorolása.

Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát és jövőre is ilyen nagy számban látogatják meg karunkat!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Globális üzleti szolgáltatásokat nyújtó magyarországi irodáink Budapesten és Szegeden működnek. A BP különböző üzleti egységeit támogatjuk pénzügy, számvitel, beszerzés, ügyfélszolgálat és egyéb adminisztratív területen. Most neked is lehetőséged nyílik csatlakozni hozzánk gyakornokként!

Események

Rendezvénynaptár *