SZTE GTK Mesterképzések tájékoztatója

2017. 11. 08-án 18 órától tartotta meg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara a mesterképzések tájékoztatóját, ahol fontos információkat tudhattak meg az érdeklődők a februárban induló mesterszakokról és azok érdekességeiről.

Többek közt az egyes szakokkal, a jelentkezéssel, pontszámítással vagy a képzési formákkal kapcsolatban is lehetett informálódni és kérdezni.

A GTK mesterképzéseit a szak-, illetve képzésfelelősök mutatták be, kitérve az egyes képzések sajátosságaira. A nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakot Dr. Pelle Anita, a pénzügy mesterszakot Dr. Kovács György, a vállalkozásfejlesztés mesterszakot Dr. Imreh Szabolcs, a marketing mesterszakot Dr. Prónay Szabolcs ismertette, kiemelve azokat a lehetőségeket is, amelyek a mesterképzéseken tanulók számára nyitottak: a double degree képzések, a világszerte elérhető részképzési együttműködések és a gyakorlatias képzési struktúra egyaránt vonzóvá tesz a GTK mesterszakjait.

További információ a képzésekről: http://www.eco.u-szeged.hu/felvetelizoknek/mesterkepzesek

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Magyar Nemzeti Bank másodszor hirdette meg „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” című egyetemi ötletpályázatát. A felsőoktatási intézmények közötti versenyben a szegedi egyetemről Köteles Dávid, Kuruczleki Éva és Rácz Tamás csapata győzedelmeskedett.

Események

Rendezvénynaptár *