knezevics_viktor_borito_

A GM Club vendége volt Knezevics Viktor, a BP szegedi igazgatója

A szakest izgalmainak kipihenése után a GM Club szakmai előadással folytatta a féléves programját.

A GM Club november 8-án Az élet egy vállalkozás előadássorozat keretein belül Knezevics Viktort látta vendégül a Campus Beer&More emeletén. Knezevics Viktor 2016-ban Az év SSC menedzsere díjat nyerte el, jelenleg a szegedi BP központ igazgatójaként tevékenykedik.

 

Knezevics Viktor megosztotta a közönséggel életének azon momentumaimat, amelyek formálták a jövőjét, legyenek azok az elvégzett iskolák vagy korábbi munkahelyek. Tapasztalatai nyomán megtudhattuk, hogy hogyan változhat a munkavállalói attitűd egy multinacionális vállalat keretein belül. A BP kiemelten nagy figyelmet fordít arra, hogy biztosítsa munkavállalói részére a lehetőséget, hogy egészséges egyensúlyt tarthassanak fenn a munka-család-szabadidő hármast illetően. Az igazgató úrnak ez személyesen is rendkívül fontos, ennek kapcsán elárulta a közönségnek, hogy kiemelt szerepet kap az életében a sport, amelyre a munkája mellett mindig szán időt. Nem véletlen tehát, hogy a szegedi központban a munkatársak kikapcsolódásként többek között csocsózhatnak és pingpongozhatnak is.

 

A BP tartja a lépést a legújabb munkaerőpiaci trendekkel, így náluk is adott a home office munkavégzés lehetősége. Bár az otthonról végzett munkának lehetnek árnyoldalai is, Knezevics Viktor mégis azt vallja, hogy a legfontosabb az, hogy a vezető megfelelően érthető és lehatárolható feladatot adjon a munkavállalónak, lefixálva a teljesítés időpontját. A feladat megoldásának menetét, helyszínét és a ráfordított időt nem ellenőrzik, a lényeg, hogy a kiadott munka megfelelő minőségben és időben elkészüljön, így biztosítva a munkavállalók részére is a rugalmas munkavégzés lehetőségét.

 

Köszönjük minden kedves érdeklődőnek az aktív figyelmét az előadáson! November végén jön a GM Club Az élet egy vállalkozás előadássorozatának utolsó szakmai beszélgetése a szemeszter során. A részletek a Club Facebook-oldalán, illetve itt, a GTK weboldalán lesznek elérhetőek.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Proko Travel ösztöndíj kapcsán kérdeztük Prónay Szabolcsot, a Proko Travel Kft. munkatársát, karunk oktatóját.

Események

Rendezvénynaptár *