osztondijatado_2017

Tizedjére is ösztöndíj

Február 24-én, pénteken 10. alkalommal adták át az Aulában a GTK Tehetsége és a vállalati ösztöndíjakat.

A 10. ösztöndíjátadó ünnepségen vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak találtak gazdára. A Gazdaságtudományi Karon így mintegy 100 hallgató részesül olyan támogatásban, amely vagy teljes mértékben, vagy részben mentesíti az önköltség megfizetése alól, közülük 27 tanulót vállalatok támogatnak tanulmányaikban.

A GTK ösztöndíjrendszere az elmúlt öt évben több lett egyszerű támogatási formánál. A vállalati és alapítványi partnereknek hála az ösztöndíjas hallgatóknak lehetőségük van bekapcsolódni a vállalati programokba, tréningeken részt venni. Ezzel együtt a GTK-n ösztöndíjasnak lenni a legjobbak közé tartozást jelenti. Büszkék vagyunk rá, hogy több hallgatónk a teljes képzési idő alatt kiérdemli a támogatást, és mentesül az önköltség megfizetése alól. Karunk ösztöndíj rendszere egyaránt jelent elismerést és támogatást a kiemelkedő képességű hallgatók számára. Ezen oklevelek nemcsak anyagi támogatást tükröznek, hanem szorgalmuk tanúsítványaként is szolgálnak.


A jubileumi átadón 84 hallgató vehette át személyesen oklevelét. Kiosztották a külföldi hallgatóknak meghirdetett ösztöndíjat is, amelyre az angol nyelvű BA képzésben résztvevők pályázhattak.


Gratulálunk minden ösztöndíjas hallgatónak!


Fényképalbum ITT elérhető!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Globális üzleti szolgáltatásokat nyújtó magyarországi irodáink Budapesten és Szegeden működnek. A BP különböző üzleti egységeit támogatjuk pénzügy, számvitel, beszerzés, ügyfélszolgálat és egyéb adminisztratív területen. Most neked is lehetőséged nyílik csatlakozni hozzánk gyakornokként!

Események

Rendezvénynaptár *