osztondijatado_2017

Tizedjére is ösztöndíj

Február 24-én, pénteken 10. alkalommal adták át az Aulában a GTK Tehetsége és a vállalati ösztöndíjakat.

A 10. ösztöndíjátadó ünnepségen vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak találtak gazdára. A Gazdaságtudományi Karon így mintegy 100 hallgató részesül olyan támogatásban, amely vagy teljes mértékben, vagy részben mentesíti az önköltség megfizetése alól, közülük 27 tanulót vállalatok támogatnak tanulmányaikban.

A GTK ösztöndíjrendszere az elmúlt öt évben több lett egyszerű támogatási formánál. A vállalati és alapítványi partnereknek hála az ösztöndíjas hallgatóknak lehetőségük van bekapcsolódni a vállalati programokba, tréningeken részt venni. Ezzel együtt a GTK-n ösztöndíjasnak lenni a legjobbak közé tartozást jelenti. Büszkék vagyunk rá, hogy több hallgatónk a teljes képzési idő alatt kiérdemli a támogatást, és mentesül az önköltség megfizetése alól. Karunk ösztöndíj rendszere egyaránt jelent elismerést és támogatást a kiemelkedő képességű hallgatók számára. Ezen oklevelek nemcsak anyagi támogatást tükröznek, hanem szorgalmuk tanúsítványaként is szolgálnak.


A jubileumi átadón 84 hallgató vehette át személyesen oklevelét. Kiosztották a külföldi hallgatóknak meghirdetett ösztöndíjat is, amelyre az angol nyelvű BA képzésben résztvevők pályázhattak.


Gratulálunk minden ösztöndíjas hallgatónak!


Fényképalbum ITT elérhető!

Események

Rendezvénynaptár *

 • április 27.
  14:00 - 16:00
  Szeretettel várunk minden, a Doktori Iskola iránt érdeklődőt csütörtökön 14 órára a KO Aulába. A tájékoztató témája: - milyen felvételi követelmények vannak? - hogyan épül fel a képzés ( tanórák, kutatás)? - miért hasznos nemzetközi konferenciákra járni, és hogyan támogatja mindezt a Doktori Iskola? - hogyan lehet szakcikkeket írni? - hogyan lehet megszerezni a doktori fokozatot? - hogyan alakul az ösztöndíj (első két évben 140.000 Ft, második két évben 180.000 Ft)? - milyen kiegészítő ösztöndíjak vannak (pl. PADS ösztöndíj programja)?
 • május 3.
  08:00 - 20:00
  A GTK és az ÁJTK hallgatóinak közös sportnapja
 • május 4.
  11:00 - 14:00
  Tantermi előadás: A gyógyszeripari innovációs folyamatok átalakulása Tudományos előadás: Az egyetemi technológia transzfer folyamatok átalakulása a tudásgazdaságban.
 • május 11.
  14:00 - 16:00
 • június 8.
  14:00 - 16:00