pomazi_borito

Beszélgetés Pomázi Gyulával, az NGM iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkárával

November 29-én “Az élet egy vállalkozás” előadássorozat keretein belül Pomázi Gyulát látta vendégül a GM Club a Pixel Bár és Kávézó kistermében.

Pomázi Gyula sikeres tanácsadói múlttal, a szervezetfejlesztés, a stratégiai menedzsment, az IT tanácsadás és a hálózatfejlesztés területén rendkívül szerteágazó tudással rendelkezik - az itt szerzett tapasztalatok segítségével világította meg az érdeklődők számára az államigazgatásban és a vállalati szektorban megfigyelhető vezetési mintákat, hasonlóságokat, különbségeket.

 

A GM Club vendége a szakmai beszélgetés során megosztotta a közönséggel életének azon momentumaimat, amelyek formálták a jövőjét, legyenek azok elvégzett iskolák vagy korábbi munkahelyek. A beszélgetés során az államigazgatás mechanizmusát ismerhettük meg, ráadásul egy tanácsadó nézőpontjából és az azonosítható egyediséget, a vezetői sikeresség lényeges pontjait, gyakorlatait kiemelve. A helyettes államtitkár úr rendkívül gazdag tapasztalatai sikeresen szemléltették, hogyan boldogulhat egy vezető egymástól gyökeresen eltérő környezetekben úgy, hogy az eltérő élményeket egymással szinergiában hasznosítja.

 

A beszélgetés után a hallgatóság bátran kérdezett az előadótól, aki szívesen osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel.

 

A GM Club félévi programját ezzel az eseménnyel zártuk, találkozunk 2018-ban!

Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Megrendülten tudatjuk, hogy a Gazdaságtudományi Kar alapító tagja, a Szegedi Tudományegyetem korábbi gazdasági főigazgatója, Dr. Andrássy Adél életének 73. évében, 2018. október 1-jén elhunyt.

Friss hírek
2018. október 05.
2018. szeptember 10.

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 26.
  11:00 - 13:00
  Kölcsönvett képességek – A külföldi tulajdonú vállalatok és az import szerepe a hazai térségek foglalkoztatottságának alakulásában és exportjának diverzifikációjában.
 • november 17. 19:00 - 18. 04:00
 • november 22.
  14:00 - 16:00
 • november 23.
  09:00 - 16:00
 • november 28.
  18:00 - 20:00
  A tájékoztató program során Erasmus+, illetve Campus Mundi részképzésen részt vett GTK-s hallgatók mesélnek magyar nyelven élményeikről, a lehetőségekről és a pályázás menetéről, illetve szolgálnak hasznos tanácsokkal érdeklődő hallgatótársaiknak.