Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Február

Megújult a GTK Feketesas utcai épülete

SDC12936

A közelmúltban fejeződött be a Gazdaságtudományi Kar és az Európa Tanulmányok Központ által közösen használt épület energetikai rekonstrukciója.

2013. február 21.


Az elmúlt hónapok alatt megszokhattuk, hogy az előadótermeknek, a Hallgatói Önkormányzatnak, az AIESEC-nek, az MKT-nek, a Társadalomtudományi Szakkollégiumnak és a GTK Karrier Irodának otthont adó épület körül mindig történik valami. A nyílászárócserével, tisztasági festéssel, külső szigeteléssel és nemesvakolattal újjávarázsolt épület nemcsak megszépült, de takarékossá is vált. A közbeszerzési eljárás során nyertes ajánlatot tevő H.V.C. Kft a műemléki környezetben álló épület jellegéhez igazodó tervekkel és anyagokkal tette az oktatási létesítményt korszerűvé.


„A Gazdaságtudományi Karra érkező fejlesztési támogatás tette lehetővé, hogy ilyen léptékű beruházásba kezdjünk. Az energetikai rekonstrukció jövőbe mutató döntés, hiszen az esztétikai felújítás mellett az üzemeltetés költséghatékonnyá tétele is megtörtént” – összegezte Szakál Péter, a Dékáni Hivatal vezetője.


A Gazdaságtudományi Kar köszönetét fejezi ki mindazoknak, aki hozzájárultak a munkálatok sikeréhez!


GO_2

A Feketesas utcai épület a munkálatok előtt és után