„Be smart, be different” – avagy milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy marketingesnek

Az SZTE Marketing Klub soron következő klubestjén olyan vállalkozások szakembereit látjuk vendégül, amelyek meghatározó szerepet vállalnak nem csak Szeged, hanem országos vonatkozásban is a vállalkozások marketing tevékenysége szempontjából. Az előadás témája: „Be smart, be different” – avagy milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy marketingesnek.

Egyre több vállalkozás használ különféle marketing eszközöket, viszont még mindig kevesen szervezik ki marketing feladataikat ügynökség számára. Azért lenne egyre fontosabb szakértőkre bízni a marketing tevékenységet, mert a napjainkban tapasztalható reklámzajból csak akkor lehet kitűnni, ha valami egyedi elképzelést dolgozunk ki és azt hatékonyan juttatjuk el a célcsoportunk számára – ehhez viszont jelentős tapasztalatra és hozzáértésre van szükség.

A klubest meghívott előadójával, Kurucsai Jánossal (Marketing Store Kft.) arról fogunk beszélgetni, hogy egy ügynökség miként tudja marketing területen segíteni egy KKV munkáját, valamint Kátai Krisztinától (Innovariant Nyomdaipari Kft.) sokat megtudhatunk arról, hogy egy kampányt milyen kreatív megoldásokkal tud támogatni egy nyomda. Meghívott előadóink által képviselt cégek közül a Marketing Store Kft. tavaly a Marketing Szövetéség elismeréseként a szakma Marketing Nagykövetének lett megválasztva, mellyel bekerültek az ország legjobb KKV ügynökségei közé. A nyomdaipar a high-tech iparágak egyike. Az Innovariant Nyomdaipari Kft. az országban egyedülálló technológiát is kínálva segíti komplex produkciós megoldásokkal mind a KKV, mind a nagyvállalati, mint pedig az ügynökségi szektort. Kategóriájában a régió megkerülhetetlen szereplője, ugyanis nem nagyon van olyan nyomdai ajánlatkérés, amelyet ők ne kapnának meg. A klubest során néhány olyan kampány kulisszatitkaiba engednek betekintést, amelyet közösen valósítottak meg.

Meghívott előadóink:

Kátai Krisztina
Kátai Krisztina

kereskedelmi vezető
Innovariant Nyomdaipari Kft.

Kurucsai János
Kurucsai János

ügyvezető
Marketing Store Kft.

Klubest helyszíne és időpontja:

2018. március 22. 18 óra
Campus Beer & More

A helyszín befogadókapacitása miatt a részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy részvételi szándékodat az alábbi linken található regisztrációs felületen jelezd a szervezők számára:

Regisztráció

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Megrendülten tudatjuk, hogy a Gazdaságtudományi Kar alapító tagja, a Szegedi Tudományegyetem korábbi gazdasági főigazgatója, Dr. Andrássy Adél életének 73. évében, 2018. október 1-jén elhunyt.

Friss hírek
2018. október 05.
2018. szeptember 10.

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 26.
  11:00 - 13:00
  Kölcsönvett képességek – A külföldi tulajdonú vállalatok és az import szerepe a hazai térségek foglalkoztatottságának alakulásában és exportjának diverzifikációjában.
 • november 17. 19:00 - 18. 04:00
 • november 22.
  14:00 - 16:00
 • november 23.
  09:00 - 16:00
 • november 28.
  18:00 - 20:00
  A tájékoztató program során Erasmus+, illetve Campus Mundi részképzésen részt vett GTK-s hallgatók mesélnek magyar nyelven élményeikről, a lehetőségekről és a pályázás menetéről, illetve szolgálnak hasznos tanácsokkal érdeklődő hallgatótársaiknak.