PREZILIMPIA

a prezentációs tehetségkutató

A verseny, ahol bemutathatod és fejlesztheted nyilvánosbeszéd-készségedet.

ITT CSAK AZ ELŐADÁS SZÁMÍT – mi a témát adjuk, a konkrét tartalmat és formát Te határozod meg! Bizonyítsd be 8 perc alatt, hogy szövegelésben Te vagy a legjobb! Ha a helyi fordulóban meggyőző vagy, és bejutsz az országos döntőbe, akkor PROFI MENTOR SEGÍTSÉGÉVEL igazán lehengerlő beszédet tarthatsz, amit online és a helyszínen több százan követhetnek élőben.

Ha eddig is…

  • … érezted, hogy hív a színpad,
  • … kivágtad magad, amikor dumálni kellett,
  • … tudtad, hogy az előadói készség az élet minden területén előnyt jelent…

… akkor itt az idő, hogy kipróbáld magad élesben!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub és az Ökonómia Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal 2018 tavaszán rendezi meg az első magyarországi PREZILIMPIA versenyt. A PREZILIMPIA egy fantasztikus lehetőség, ahol a gazdaságtudományi képzésen részt vevő egyetemi hallgatók mérik össze prezentációs készségüket, a kari fordulók győztesei pedig az országos döntőben mérkőznek meg.

Téma:
Mobilitás a XXI. században, a közlekedés jövője
Konkrét tartalom:
szabadon választott
Nyelv:
magyar, angol vagy német
Időtartam:
maximum 8 perc
Technika:
Prezi.com vagy Power Point, de kiállhatsz ezek nélkül is
Díjazás:
1. helyezett: 250.000 Ft,
2. helyezett: 150.000 Ft,
3. helyezett: 50.000 Ft.

Hogy miért éri meg elindulni?

Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy fejleszd előadói készségedet, amelyre az élet szinte minden területén szükséged lesz. Ha bejutsz az országos döntőbe, egy igazán nagy színpadon, sok ember előtt próbálhatod ki magad, ráadásul profi felkészítést kapsz.

A projekt partnere a világ legnagyobb, professzionális nyilvános beszéd és vezetői készség fejlesztő szervezetének szegedi Toastmasters klubja. A Toastmasters International a világ 141 országban, 14.600 klubban több mint 352.000 taggal segíti és fejleszti a nyilvános beszédet és előadói készséget.

Kerülj a legjobbak közé, Te most részese lehetsz ennek az élménynek és megtapasztalhatod, milyen egy profi közegben felkészülni!

Az országos döntőre 2018. április 27-én kerül sor Szegeden.

Különdíjak

Előadok, tehát vagyok

Ezen kívül minden döntős ajándékcsomagot kap, benne Dr. Németh Zoltán Előadok, tehát vagyok, avagy a látható ember című könyve

A verseny támogatói

SZKT
KTI
Autó Univerzál
DrPrezi
Teslaelmeny.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Proko Travel ösztöndíj kapcsán kérdeztük Prónay Szabolcsot, a Proko Travel Kft. munkatársát, karunk oktatóját.