Ösztöndíj információk

Ösztöndíjban részesülhet az a hallgató:

  • aki a 2014-es, a 2015-ös vagy a 2016-os felvételi eljárásában önköltséges képzésben nyert felvételt a Gazdaságtudományi Kar által meghirdetett alapszakra,
  • aki nappali tagozaton tanul,
  • aki nem vett/vesz részt államilag támogatott/állami ösztöndíjas képzésben,
  • aki pályázatot nyújt be az ösztöndíj elnyerése érdekében.

Az egyes ösztöndíjak pályázati feltételeit és bírálati szempontjait a pályázati kiírások tartalmazzák!

Pályázatok benyújtása: 2017. február 12 - 2017. február 14. dél.

Nyomatékosan kérjük, hogy az érvényes pályázatot benyújtó hallgatók a pályázati eredmények ismertetéséig, 2017. február 21-ig, ne fizessék be az önköltség első részletét! Az érvényes pályázatot beadó hallgatók esetében az önköltség első részletének befizetési határideje megegyezik a második részlet befizetési határidejével.

Az ösztöndíj elnyerésének feltételei:

  • Nevesített vállalati/intézményi ösztöndíj esetében annak feltételeit az ösztöndíjat felajánló szervezet közvetlenül határozza meg.
  • A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj odaítélése az ösztöndíjra pályázó hallgatóink tanulmányi eredménye alapján, egyértelmű sorba rendezéssel történik. Pontegyenlőség esetén a pályázathoz csatolt dokumentumokban foglaltak alapján történik a bírálat.

Az ösztöndíj mértéke:

Mind a nevesített vállalati/intézményi/alapítványi, mind a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj mértéke minimum a képzés során térítendő önköltség összegének 50%-a, maximum a képzés során térítendő önköltség összegének 100%-a.

A pályázat benyújtásának módja, további információk:

Pályázni elektronikus formában, a jelentkezési lap kitöltésével, valamint az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével lehetséges.

További információ az osztondij@eco.u-szeged.hu e-mail címen kérhető.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az International Statistical Literacy Project Statisztikai Poszter készítő Verseny eredményhirdetése a GTK-n

Események

Rendezvénynaptár *