Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2014. December

Az „Első 1 millióm” verseny avagy ideje meggazdagodnod! – Döntő

Első 1 Millióm - Döntő

2014. december 17-én 18 középiskolás látogatott felkészítő tanáraival a GTK főépületébe. „Az Első 1 millióm” avagy ideje meggazdagodnod! verseny döntőjére hat csapat jutott be.

2014. december 17.

Azt mondják, a gazdagsághoz csak az első egymilliót nehéz megszerezni, a többi már jön magától. A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara versenyt hirdetett, melyben olyan ötletekre várt a szakmai zsűri, melyekkel meg lehet szerezni az első egymilliót. A pályamunkák értékelése után hat csapat tagjai prezentálhatták ötleteiket. Kovács Péter, Kosztopulosz Andreász és Révész Balázs külön-külön értékelte a bemutatókat, és tanácsokkal is ellátta az ötletgazdákat.

A zsűri a marketing és pénzügyi szempontok alapján a zsűri a Luxory4animals csapat ötletét és megvalósítási tervét ítélte a legjobbnak. A budapesti II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskola diákjai a kutyatartóknak találtak ki ötletes termékeket – többet a versenyben garantált titoktartás miatt nem árulhatunk el a fejlesztésről. Gratulálunk a győzteseknek!

A verseny megvalósulását a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 azonosító számú, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen" projekt tette lehetővé.