Kiemelt hírek

2018. május 16.
2018. május 14-én a GTK hallgatói bemutatták Tudományos Diákköri dolgozataikat a kari fordulóban.
2018. május 15.

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra pályázhatnak az intézmény államilag támogatott (ösztöndíjas, részösztöndíjas) illetve költségtérítéses (önköltséges), teljes idejű (nappali tagozatos) alapképzésben, mesterképzésben illetve osztatlan képzésben részt vevői hallgatói, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek.

2018. május 14.

Az előző évek sikerein és az egyre nagyobb érdeklődésen felbuzdulva idén is megrendezzük az immár 7. EcoCamp tehetséggondozó tábort 9-12. évfolyamos középiskolások számára 2018. július 23 és 27 között.

2018. május 09.

Az SZTE Marketing Klub tavaszi félévének második klubestjén a Starlight – Events in Motion és a Freakout Media Services ügyvezetőit láttuk vendégül: Kisházi Sándort és Kiss Balázst, akik április 26-án a Campus-ban megmutatták nekünk, hogyan lehet „kimaxolni” egy szakmai klubestet.

2018. május 06.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, az Ezabeszéd – Toastmasters Retorika Klub és az Ökonómia Közhasznú Alapítvány kilenc felsőoktatási intézmény részvételével megrendezte az első országos Prezilimpia prezentációs versenyt. A döntőre április 27.-én Szegeden került sor, ahol kilenc hallgató mérettette meg magát.

2018. május 03.

Új korosztály a felsőoktatásban: a Z generáció erősségei vállalkozóként és előadóként konferencia

2018. május 02.

Farkas Tamás előadása az MKT Ifjúsági Tagozat szervezésében

2018. május 02.

Továbbjutott a döntőbe a Csípős leves

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Globális üzleti szolgáltatásokat nyújtó magyarországi irodáink Budapesten és Szegeden működnek. A BP különböző üzleti egységeit támogatjuk pénzügy, számvitel, beszerzés, ügyfélszolgálat és egyéb adminisztratív területen. Most neked is lehetőséged nyílik csatlakozni hozzánk gyakornokként!

Események

Rendezvénynaptár *