Üdv a GTK-n! Beiratkozás 2018.

Augusztus végén a frissen felvételizett hallgatók megtették egyetemi éveik első lépését, azaz beiratkoztak a Gazdaságtudományi Karra.

Idén nappali tagozaton alapképzésen és felsőoktatási szakképzésen 489 elsőéves hallgatót köszöntött a Kar, ebből 118-an gazdálkodási és menedzsment szakon tanulnak, 118-an Kereskedelem és marketing szakos hallgatók, 120-an pénzügy és számvitel szakon és 133-an felsőoktatási szakképzésen kezdték meg tanulmányaikat.

A nappali alapszakok és felsőoktatási szakképzések számára augusztus 29-én reggel indult a program, először a Hallgatói Szolgáltató Iroda várta az elsős hallgatókat adategyeztetésre. Ez sem csak a papírmunkáról szólt, hiszen az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényeken, színes programokon vehettek részt a gólyák, amik között megtalálható volt még a csocsóbajnokság is.

Az adategyeztetés utána gólyák hivatalosan is GTK-sok lettek, majd a kar Kálvária sugárúti épületében vehettek részt szakos tájékoztatókon. Ezeken a tájékoztatókon olyan hasznos információkhoz juthattak, amelyek segítik a szemeszter megkezdését: például hogy hogyan kell használni az elektronikus rendszereket, melyik rendszerben milyen tanulmányi ügyet tudnak elintézni, valamint arról is volt szó, hogy milyen tárgyakat kell teljesíteni és a diplomaszerzéshez melyek a nyelvi követelmények. A szakfelelősök még néhány hasznos tippel is ellátták az elsősöket.

A tájékoztatók előtt és után pedig rögtön a bejárat mellett várták őket a hallgatói szervezetek, ahol megismerhették a Hallgatói Önkormányzatot, a Marketing Klubot, a Magyar Közgazdasági Társaságot és a PSZTeam-et.

A beiratkozások folytatódnak: 2018. augusztus 30-én a mesterképzés nappali tagozat, szeptember 14-én az alapképzés távoktatás tagozat, szeptember 15-én pedig a mesterképzés levelező tagozat és a szakirányú továbbképzés hallgatói kezdik meg egyetemi karrierjüket.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

SZTE GTK Főépület

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.

Események

Rendezvénynaptár *