SZTE GTK Főépület

Új szakirányú továbbképzések a GTK-n

Az államháztartás iránt érdeklődőknek indulnak új képzések 2019 februárjától – nem csak közgazdász végzettséggel rendelkezőknek. Jelentkezés január 20-ig.

Államháztartás pénzügyei szakközgazdász szakirányú továbbképzés és Államháztartási gazdálkodási szaktanácsadó szakirányú továbbképzés indul 2019 februárjától az SZTE Gazdaságtudományi Karán. A képzések célja, hogy az államháztartás területén (központi és helyi költségvetési szervek, központi és helyi önkormányzati szervek, társadalombiztosítási alapok, elkülönített állami pénzalapok) dolgozóknak nyújtson széleskörű tájékoztatást, illetve gazdasági vezetőket képezzen.

Szakközgazdász képzésre jelentkezési feltétel a gazdaságtudományok képzési területen alapképzésben szerzett (BA, Bsc) fokozatú közgazdász végzettség. A szaktanácsadó képzésre bármely képzési területen legalább alapképzésben (vagy a korábbi képzési rendszerben főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

kinai_egyuttmukodes

A Szegedi Tudományegyetem és az SZTE Gazdaságtudományi Kar képviseletében Szakál Péter oktatási igazgató és Kovács Péter, a Gazdaságtudományi Kar dékánja 2019. január végén Kínába utazott. A látogatás során több egyetemmel is együttműködési megállapodást írtak alá.

Események

Rendezvénynaptár *