SZTE GTK Főépület

Új szakirányú továbbképzések a GTK-n

Az államháztartás iránt érdeklődőknek indulnak új képzések 2019 februárjától – nem csak közgazdász végzettséggel rendelkezőknek. Jelentkezés január 20-ig.

Államháztartás pénzügyei szakközgazdász szakirányú továbbképzés és Államháztartási gazdálkodási szaktanácsadó szakirányú továbbképzés indul 2019 februárjától az SZTE Gazdaságtudományi Karán. A képzések célja, hogy az államháztartás területén (központi és helyi költségvetési szervek, központi és helyi önkormányzati szervek, társadalombiztosítási alapok, elkülönített állami pénzalapok) dolgozóknak nyújtson széleskörű tájékoztatást, illetve gazdasági vezetőket képezzen.

Szakközgazdász képzésre jelentkezési feltétel a gazdaságtudományok képzési területen alapképzésben szerzett (BA, Bsc) fokozatú közgazdász végzettség. A szaktanácsadó képzésre bármely képzési területen legalább alapképzésben (vagy a korábbi képzési rendszerben főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

SZTE GTK Főépület

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.

Események

Rendezvénynaptár *