I. GM Klub szakmai kirándulás

I. GM Club Szakmai kirándulás

November 9-10. között szakmai és szórakoztató programokkal teli kiránduláson ismerhették meg jobban egymást és tanáraikat a GTK-sok.

A kirándulás első napjának reggelén a csapat Makó felé vette az irányt, és 35 fővel érkezett a Continental makói telephelyére. A 3,5 órás szakmai program alatt lehetősége adódott a résztvevőknek a cég oktatóitól kérdezni, akik az indulás óta, azaz 23 éve erősítik a vállalatot. Az előadóteremben a gyártási folyamatot egy videón keresztül ismerhette meg a csapat, majd ezt követően a gyártósoron sétálva közelről is láthatóvá váltak a folyamatok: a nyersanyag beérkezésétől egészen az elkészült gumicsövek minőségellenőrzéséig végigkövethették a résztvevők a termelést.

A Continentalnál töltött délelőtt után a makói Hagymatikum gazdasági és marketing igazgatói várták a hallgatókat. Szó esett a fürdő éves költségvetéséről, marketingstratégiájáról és az éves beszámolójáról is. A rendkívül informatív beszélgetés során a hallgatók beleshettek abba, hogy amit az egyetem padjaiban tanulnak, hogyan is működik a gyakorlatban – és a fürdőt is bejárhatták.

A szakmai programot követően Arad volt a nap utolsó célpontja, ahol a Balla Pincészet és Vendégház barátságos és segítőkész házigazdája várta a kirándulókat. A szállás elfoglalása után a csapat részt vehetett egy borospince-látogatáson, ahol a borok termelésének szakmai oldalát is megismerhették - majd egy jól megérdemelt borvacsora következett. A nap zárásaként vetélkedőn mérethették meg magukat a csapatok, amelyek élén oktatóink álltak. Tarjányi Margit, Deák István, Nagy Benedek és Vilmányi Márton csapatai mindent beleadva küzdöttek az első helyért, még a késői órákban is. A szombati nap délelőttjén pedig még egy rövid aradi városnézésre is maradt idő. Már biztos, jövőre újra lesz GM Club Szakmai Kirándulás!

November 27-én egy kerekasztal-beszélgetés keretében a vezetői tanácsadás rejtelmeibe vezetnek be minket a meghívott előadók!

További részletek