GaMe Night - a GM-esek Szakestje

Február 21-én a GM Club a GaMe Night-tal, a várva várt Szakesttel nyitotta meg a szemesztert, ahol a középpontba csakis a GM-esek kerültek!

A GaMe Night egy játékos, vetélkedős est, ahol a többi GTK-s hallgatóval és a Kar oktatóival versenghettek a menedzsmentes hallgatók nyereményekért és természetesen a győzelemmel járó dicsőségért!

A menedzsmentes hallgatók és oktatóik négy csoportban játékos, kreativitást igénylő feladatok során bizonyíthatták rátermettségüket. A játékosok kitöltötték életük legnehezebb és legegyedibb GTK-s zh-ját is, amely a Karról, a hallgatói életről és a GTK épületeiről tartogatott érdekes és furfangos kérdéseket. A játékos est zárása a klasszikus Activity játék továbbfejlesztett, gazdasági változata volt, amely már hagyománynak tekinthető levezető játéka a szakesteknek.

Végül az est győztese az Egységnyi sugarú Közgazdászok csapata lett, élén Vilmányi Márton és Gyurkovics János Tanár Urakkal. Nyereményük a dicsőség és az élmények megszerzésén túl egy torta is volt, amelyet a többi csapattal megosztva fogyasztottak el, ezzel zárva a közös estet!

A GM Club féléves programja március 21-én folytatódik egy szakmai előadás keretében. Információk hamarosan elérhetők a Club Facebook oldalán.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Csoma Róbert sikeresen védte meg 2018. december 6-án Az uniós fejlesztési támogatások abszorpciójának néhány jellegzetessége címú doktori disszertációját. A Bíráló Bizottság javasolta Csoma Róbert részére a PhD fokozat odaítélését. Témavezető: Prof. Dr. Voszka Éva

Események

Rendezvénynaptár *