Információk a diplomaosztó ünnepségről

A Gazdaságtudományi Kar Diplomaosztó Ünnepségeire

2018. július 5-én (csütörtökön) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében
(Szeged, Ady tér 10.)

kerül sor.

A mesterképzésen, valamint szakirányú továbbképzésen végzett hallgatók okleveleinek átadó ünnepsége 10.00 órakor kezdődik. Az ünnepség előtt tájékoztatót és próbát tartunk, melyen a részvétel kötelező. Ezért minden jelölt pontos megjelenésére feltétlenül számítunk, legkésőbb 8.30-kor.

A vendégek 9.30-tól foglalhatják el a helyüket.

Az alapképzésen, valamint felsőoktatási szakképzésben végzett hallgatók okleveleinek átadó ünnepsége 14.00 órakor kezdődik. Az ünnepség előtt tájékoztatót és próbát tartunk, melyen a részvétel kötelező. Ezért minden jelölt pontos megjelenésére feltétlenül számítunk, legkésőbb 12.30-kor.

A vendégek 13.30-tól foglalhatják el a helyüket.

Fényképezés és videózás csak a nézőtérről engedélyezett, a vendégek a színpadra nem mehetnek fel.

A diplomaosztón hivatásos fotós fog felvételeket készíteni. A képeket az SZTE Alma Mater honlapján (www.sztealmamater.hu) lehet majd elérni. Nincs más teendő, mint regisztrálni a honlapra, majd belépés után jelentkezni a „GTK Diplomaosztó 2018. július” elnevezésű zárt csoportba, ahol elérhetőek lesznek az ünnepségen készült fotók.

Az ünnepségek után van lehetőség a talárban való fotózásra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a diplomaátadó ünnepségre szóló jegyek átvétele a leadott jelentkezési lap és befizetett csekkszelvény ellenében lehetséges.

Amennyiben a diplomaátadó ünnepségen nem tud megjelenni, szíveskedjék a jelentkezési lapon nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról. A diplomák postázását a diplomaosztó ünnepséget követő héten kezdjük meg. Személyes átvételre 2018. július 9-től lesz lehetőség, munkanapokon 10 és 12 óra között a Tanulmányi Irodában. Meghatalmazott által történő átvétel esetén a meghatalmazásnak tartalmaznia kell a két tanú adatait (név, lakcím, személyi igazolvány szám, aláírás).

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A PénzSztár verseny megyei selejtezőjének adott otthont a GTK 2018. november 8-án délután 14 és 18 óra között. Az országban párhuzamosan 23 helyszínen mérték össze tudásukat a középiskolás csaptok.

Események

Rendezvénynaptár *