A ForArea Gazdaságfejlesztő Kft. nyerte a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2017-ben alapította a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat a kar céljainak megvalósítását, a szegedi gazdasági felsőoktatás fejlődésének előmozdítását támogató partnerei elismerésére, különös tekintettel az oktatásra, kutatásra, tehetséggondozásra, a kar polgáraival való kapcsolattartásra, további együttműködésekre.

A díjat második alkalommal a kar Kari Tanácsa a ForArea Gazdaságfejlesztő Kft-nek ítélte. A ForArea Gazdaságfejlesztő Kft., a Provice csoport tagjaként 2012 óta, azaz a kezdetektől vesz részt a GTK ösztöndíjprogramjában. A Provice ösztöndíjat eddig 10, alapszakon, önköltséges képzésben tanuló közgazdász hallgató nyerte el. A vállalat folyamatosan hirdetett meg ösztöndíjakat, emellett példamutatóan támogatta szakmai fejlődésük elősegítését: tréningeken, konferenciákon vettek részt az ösztöndíjas hallgatók, akiknek lehetőségük volt projektfeladaton keresztül gyakorlati ismeretekre is szert tenni. A vállaltcsoport rendszeresen képviselteti magát a Gazdaságtudományi Kar záróvizsga bizottságában, emellett kutatásokban partnere a karnak.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Magyar Nemzeti Bank másodszor hirdette meg „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” című egyetemi ötletpályázatát. A felsőoktatási intézmények közötti versenyben a szegedi egyetemről Köteles Dávid, Kuruczleki Éva és Rácz Tamás csapata győzedelmeskedett.

Események

Rendezvénynaptár *

  • július 23. 08:00 - 27. 14:00