GTK Nyílt nap – Újra megtelt a GTK Kálvária sgt-i épülete

2018. december 10-én Nyílt napra várta a kar a gazdaságtudományi képzési terület iránt érdeklődő középiskolásokat és szüleiket.

Ha Nyílt nap a GTK-n, akkor mindig történik valami érdekes. A szakos tájékoztató előadások mellett idén az Erasmus lehetőségekről és a hallgatói életről kaphattak első kézből beszámolót a diákok, megismerkedhettek az ösztöndíj rendszerrel, és tanórákon is részt vehettek. Hogy a szülők se unatkozzanak, amíg a középiskolások tájékozódnak, a kar vezetése kávéval és rögtönzött fogadóórával várta őket. Idén először a GTK vállalati partnere, a ContiTech Rubber Industrial Kft. is részt vett a programban, rendhagyó tanórán mutatva be a látogatóknak a közgazdász pályát a munkaadók szemszögéből. A ContiTech Rubber Industrial Kft. szakmai gyakorlati helyként és ösztöndíjalapítóként jól ismeri a szegedi közgazdászhallgatókat, és már a képzés alatt is kínál gyakornoki pozíciókat.

A hallgatói szervezeteken kívül a Tanulmányi Iroda munkatársai, a Diákhitel Központ, valamint a szegedi kollégiumok is képviseltették magukat, és az egyetemi nyelvtanulási lehetőségekről is lehetett információkat gyűjteni.

Köszönjük, hogy egy napra a vendégeink voltatok, találkozunk 2019 szeptemberében!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Gazdaságtudományi Kar Diplomaosztó Ünnepségére
2019. január 17-én (csütörtökön) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében
(Szeged, Ady tér 10.) kerül sor.

Friss hírek
2018. december 11.
2018. november 26.
2018. november 13.