10. nemzetközi hét a GTK-n

2018. április 9. és 13. között fogadta külföldi partnereit a Gazdaságtudományi Kar

Megkezdődött a 10. Nemzetközi hét a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. A tízedik alkalommal megrendezett, egyhetes rendezvénysorozatra 37 külföldi oktató és projektegyeztetéseket koordináló kolléga érkezett 29 vendéghallgató kíséretében.

A partneregyetemek képviselői workshopokon és krediteket érő mini kurzusokon vettek részt. A 18 kurzus nyitva állt a szegedi GTK hallgatóinak is, így összesen 107 leendő európai közgazdásznak volt lehetősége a 18 témát feldolgozó, angol nyelvű órákon való részvételre.

A program koordinálásban a szervezők mellett 13 fős hallgatói mentorcsapat is részt vett, a GTK magyar és külföldi hallgatói segítették a vendégek tájékozódását. A népes delegációt a szakmai programokon túl közösségi programok is várták, többek között szegedi városnéző séta és e-sport est.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

SZTE GTK Főépület

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.