PénzSztár Verseny a GTK-n

A népszerű PénzSztár verseny dél-kárpát medencei selejtezőjének adott otthont a GTK főépülete 2017. október 26-án, csütörtökön délután.

A PénzSztár verseny megyei fordulóján öt csapat mérte össze felkészültségét a gazdaság, a pénzvilág és a vállalkozások működése területén – és persze játszott egy jót a GTK Aulájában. A csapatok a következő iskolákból érkeztek: Műszaki Iskola Ada, Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola (Zenta), Egészségügyi Középiskola Zenta, Bosa Milicevic Közgazdasági Középiskola (Szabadka), Közgazdasági Kereskedelmi Középiskola (Zenta). A zsűri elnöke, Dr. Kovács Péter, a GTK dékánja, a zsűri tagjai Dr. Tápai István, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatóhelyettese, Maróti Tiborné, a Budapest Bank hódmezővásárhelyi fiókjának vezetője és Bodó Márta játékvezető segítségével izgalmas és fordulatos vetélkedőt izgulhatott végig a közönség.

A változatos feladatok és a „szétlövés” után a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola diákjai, az Atomcsibék csapat jutott tovább a következő fordulóba. Gratulálunk Szollár Bianka csapatkapitánynak, Molnár Gábor Réka csapatkapitány-helyettesnek, Gubik Fanninak és Bene Balázsnak! Köszönjük a felkészítő tanár, Nagypál Judit munkáját!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Megrendülten tudatjuk, hogy a Gazdaságtudományi Kar alapító tagja, a Szegedi Tudományegyetem korábbi gazdasági főigazgatója, Dr. Andrássy Adél életének 73. évében, 2018. október 1-jén elhunyt.

Friss hírek
2018. október 05.
2018. szeptember 10.

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 26.
  11:00 - 13:00
  Kölcsönvett képességek – A külföldi tulajdonú vállalatok és az import szerepe a hazai térségek foglalkoztatottságának alakulásában és exportjának diverzifikációjában.
 • november 17. 19:00 - 18. 04:00
 • november 22.
  14:00 - 16:00
 • november 23.
  09:00 - 16:00
 • november 28.
  18:00 - 20:00
  A tájékoztató program során Erasmus+, illetve Campus Mundi részképzésen részt vett GTK-s hallgatók mesélnek magyar nyelven élményeikről, a lehetőségekről és a pályázás menetéről, illetve szolgálnak hasznos tanácsokkal érdeklődő hallgatótársaiknak.