Nyílt Nap a BP-nél a GTK pénzügy és számvitel szakos hallgatóinak - november 15. 14 óra

Gyere el a november 15-én megrendezésre kerülő, nyílt nappal összekötött szakmai előadásunkra, és tudd meg, hogyan néznek ki a valóságban azok a könyvelési és időszaki zárási folyamatok, amelyekről az egyetemen már tanultál. Ismerd meg szegedi irodánkat, találkozz leendő kollégáiddal, és válaszd ki, melyik karrierlehetőség passzolna hozzád a leginkább.

A nyílt nap során nem csak arra nyílik lehetőséged, hogy megismerd a BP-t és körbenézz irodánkban, hanem azt is megtudhatod, hogyan néznek ki azok a könyvelési és időszaki zárási folyamatok, amelyekről eddig csak az egyetemen hallhattál. A nálunk töltött idő alatt abban szeretnénk segíteni neked, hogy már hallgatóként legyen elég információd arról, hogy milyen feladatokkal jár nálunk gyakornokként vagy pályakezdőként könyvelési területen dolgozni.

Várunk november 15-én, szerdán 14 órakor az irodánkban. A program hivatalosan 15:30-kor ér véget. Címünk: 6791 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 72.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a programmal kapcsolatban, akkor keress minket bizalommal. (Kelemen Lilla, lilla.kelemen@ec1.bp.com; +36 70 778 4320)

A BP-ről itt olvashatsz többet: www.bp.com, aktuális karrierlehetőségeinket pedig itt találod: www.bp.com/career/hu
A programra való jelentkezésedet emailben jelezd a kocsis.lilla@eco.u-szeged.hu címen 2017. november 6. és 10. között. A programon csak az így regisztrált hallgatók vehetnek részt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Magyar Nemzeti Bank másodszor hirdette meg „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” című egyetemi ötletpályázatát. A felsőoktatási intézmények közötti versenyben a szegedi egyetemről Köteles Dávid, Kuruczleki Éva és Rácz Tamás csapata győzedelmeskedett.

Események

Rendezvénynaptár *