eSport Est

A közgazdászok ősszel is sportosak, csak másképp...

Karunk hallgatóinak az e-sport területén kellett megállnunk a helyüket, ugyanis október 19-én a Marketing Klub szervezte meg az I. GTK-s eSportEst-et a LvL Up Esport Bárban.

A résztvevők táborát nemcsak a hallgatók, hanem lelkes oktatók is erősítették. A rendezvényt megelőzően a szervezők egy rövid teaser videót is készítettek, aminek nagy szerepe volt abban, hogy a Kar hallgatói értesüljenek az eSportEstről.

Mindenki más-más céllal vett részt a versenyben:

  • „Jó kezdeményezésnek tartottam, kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az egész. Ezen kívül szerettem volna közösségi életet élni.”
  • „Szerettem volna megmérettetni magam a játékban. A barátaim hívtak, hogy csatlakozzak.”- erre ugye nem lehet nemet mondani :)
  • „Szeretek pókerezni, mindemellett társaságban lenni.”

Egy dologban viszont minden résztvevő hasonlított. Mindenki ugyanolyan versenyszellemmel szállt „harcba” a következő négy sportág valamelyikében: e-sportban FIFA és Mortal Combat, míg a társasjátékokban Póker és UNO.

Összesen 35 fő vett részt a bajnokságon, 12 játékos FIFA-zott, 6-an Mortal Kombat-oztak, 10 fő pókerezett, míg a hölgyek körében kedvelt UNO versenyben 8-an vettek részt. Az egyes játékokban viszonylag erős volt a mezőny, de összességében jól érezte magát mindenki. „Pont jó volt. Egyaránt voltak erős és gyenge játékosok” – osztotta meg véleményét az egyik pókerjátékos, míg a FIFA esetén többen is úgy vélekedtek, hogy „realitív erős volt, szinte mindenki jól játszott”. Ezzel szemben voltak, akik nehezen tudták megítélni a teljes mezőnyt: „Nem tudom, az első körben kiestem ”.

A nyerteseinknek viszont sikerült eredményesen megküzdeniük a saját mezőnyükkel. Ezúton is gratulálunk Németh Sándornak (FIFA), Kamasz Tamásnak (Mortal Combat), Hetesi Endrének (Póker) és Tóth Enikőnek (UNO), hogy olyannyira sikeresen vették az akadályokat, hogy az első helyen végeztek. Természetesen mind a négyen megkapták a jól megérdemelt sörcsomagot, a LvL Up Esport Bárba szóló 13 órás bérletet és az előjelentkezési lehetőséget a 2018-as jubileumi marketing kirándulásra.

„Nagyon jól éreztem magam az este során. Jó volt látni a tanárokat az egyetem falain kívül. Jókat beszélgettem a résztvevőkkel, és örülök, hogy megismerhettem pár új embert.”

Ha jövőre (is) szívesen tudnád magad a nyertesek között, vagy csak szeretnéd Te is a fentiekhez hasonló mondatokkal zárni az estét, akkor fogadd meg az idei résztvevők jó tanácsait! ;)

  • „Mindenképpen adj egy esélyt, hiszen ez egy olyan lehetőség, ahol tanórán kívül is barátokat szerezhetsz!”
  • „Gyere el !!!”
  • Kockák, ki a gép elől, és irány ismerkedni húsvér emberekkel…..
    ….természetesen kockulás közben!”
eSport Est
(Az esten készült képek megtekintéséhez kattints a képre)

Nem szeretnél lemaradni? Kövesd az SZTE Marketing Klub Facebook oldalát, és értesülj időben rendezvényeinkről!

Beszámoló: SZTE Marketing Klub
Haskó Alexandra, Kis-Jakab Tímea, Kocsispéter Anett
Fotó: Bártol Brigitta

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A PénzSztár verseny megyei selejtezőjének adott otthont a GTK 2018. november 8-án délután 14 és 18 óra között. Az országban párhuzamosan 23 helyszínen mérték össze tudásukat a középiskolás csaptok.

Események

Rendezvénynaptár *