game_night_cikk_borito

GaMe Night - a GM-esek Szakestje

Október 11-én a GM Club megrendezte a GaMe Night-ot, a várva várt Szakestet, ahol a középpontba csakis a GM-esek kerültek!

A GaMe Night egy játékos, vetélkedős est, ahol a többi GTK-s hallgatóval és a kar oktatóival versenghettek a menedzsmentes hallgatók nyereményekért és természetesen a győzelemmel járó dicsőségért!


A zsűri elnöke Vilmányi Márton, a GM Club alapító oktatója volt, munkáját segítette Kuruczleki Éva, Tarjányi Margit és Gyurkovics János. A menedzsmentes hallgatók négy csoportban játékos, kreativitást igénylő feladatok során bizonyíthatták rátermettségüket egymásnak, és a zsűrinek egyaránt. Menedzsmentes szakest lévén kiteljesedhettek a résztvevők egy vállalkozásötlet megalkotása során is, amelynek főszerepében a gémkapocs állt. Te vajon milyen terméket/szolgáltatást találnál ki, amelyet egy gémkapocs testesít meg? A zsűri pontozta a legkreatívabb megoldásokat és prezentációkat, amelyek rengeteg mulatságos pillanatot szültek.

gm_cikk_kep1

A játékos est zárása a klasszikus Activity játék továbbfejlesztett, gazdasági változata volt, amely során a csapatok pontjaikat kockára tehették, ezzel akár megduplázva vagy teljesen elveszítve azokat. Végül az est győztese a GumiMacikClub csapata lett, nyereményük a dicsőség és az élmények megszerzésén túl egy torta is volt, amelyet megosztva a többi csapattal, közösen zárták a résztvevők az estet!

gm_cikk_kep2

Ezúton köszönjük mindenkinek a részvételt, találkozunk a következő GM Club eseményen, amely november 8-án 18:00-kor lesz a Campus Beer&More emeleti termében. Egy szakmai előadás keretében vendégünk lesz Knezevics Viktor, a 2016-os év SSC menedzsere, a BP szegedi központjának igazgatója.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Magyar Nemzeti Bank másodszor hirdette meg „Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” című egyetemi ötletpályázatát. A felsőoktatási intézmények közötti versenyben a szegedi egyetemről Köteles Dávid, Kuruczleki Éva és Rácz Tamás csapata győzedelmeskedett.

Események

Rendezvénynaptár *