game_night_cikk_borito

GaMe Night - a GM-esek Szakestje

Október 11-én a GM Club megrendezte a GaMe Night-ot, a várva várt Szakestet, ahol a középpontba csakis a GM-esek kerültek!

A GaMe Night egy játékos, vetélkedős est, ahol a többi GTK-s hallgatóval és a kar oktatóival versenghettek a menedzsmentes hallgatók nyereményekért és természetesen a győzelemmel járó dicsőségért!


A zsűri elnöke Vilmányi Márton, a GM Club alapító oktatója volt, munkáját segítette Kuruczleki Éva, Tarjányi Margit és Gyurkovics János. A menedzsmentes hallgatók négy csoportban játékos, kreativitást igénylő feladatok során bizonyíthatták rátermettségüket egymásnak, és a zsűrinek egyaránt. Menedzsmentes szakest lévén kiteljesedhettek a résztvevők egy vállalkozásötlet megalkotása során is, amelynek főszerepében a gémkapocs állt. Te vajon milyen terméket/szolgáltatást találnál ki, amelyet egy gémkapocs testesít meg? A zsűri pontozta a legkreatívabb megoldásokat és prezentációkat, amelyek rengeteg mulatságos pillanatot szültek.

gm_cikk_kep1

A játékos est zárása a klasszikus Activity játék továbbfejlesztett, gazdasági változata volt, amely során a csapatok pontjaikat kockára tehették, ezzel akár megduplázva vagy teljesen elveszítve azokat. Végül az est győztese a GumiMacikClub csapata lett, nyereményük a dicsőség és az élmények megszerzésén túl egy torta is volt, amelyet megosztva a többi csapattal, közösen zárták a résztvevők az estet!

gm_cikk_kep2

Ezúton köszönjük mindenkinek a részvételt, találkozunk a következő GM Club eseményen, amely november 8-án 18:00-kor lesz a Campus Beer&More emeleti termében. Egy szakmai előadás keretében vendégünk lesz Knezevics Viktor, a 2016-os év SSC menedzsere, a BP szegedi központjának igazgatója.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Megrendülten tudatjuk, hogy a Gazdaságtudományi Kar alapító tagja, a Szegedi Tudományegyetem korábbi gazdasági főigazgatója, Dr. Andrássy Adél életének 73. évében, 2018. október 1-jén elhunyt.

Friss hírek
2018. október 05.
2018. szeptember 10.

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 26.
  11:00 - 13:00
  Kölcsönvett képességek – A külföldi tulajdonú vállalatok és az import szerepe a hazai térségek foglalkoztatottságának alakulásában és exportjának diverzifikációjában.
 • november 17. 19:00 - 18. 04:00
 • november 22.
  14:00 - 16:00
 • november 23.
  09:00 - 16:00
 • november 28.
  18:00 - 20:00
  A tájékoztató program során Erasmus+, illetve Campus Mundi részképzésen részt vett GTK-s hallgatók mesélnek magyar nyelven élményeikről, a lehetőségekről és a pályázás menetéről, illetve szolgálnak hasznos tanácsokkal érdeklődő hallgatótársaiknak.