asz_nap_2017

ÁSZ-Nap 2017-ben is

Május 3-án együtt sportoltak és szórakoztak a Hattyas-sori Sportközpontban a jogÁSZOK és közgazdÁSZOK.

A GTK és az ÁJTK közös sportnapja, az ÁSZ-Nap kis időre minden évben kizökkenti a hallgatókat a hosszas, tanulásokkal töltött napokból, hogy önfeledten adhassák át magukat a sportolásnak és a kikapcsolódásnak.
A megszokott lehetőségeken kívül néhány újdonsággal is készültek a sportolni vágyó egyetemistáknak a szervezők!

 

Az alábbi sportágakban nevezhettek a csapatok:

- foci,

- streetball,

- röplabda,

- tenisz,

- csocsó,

- ping-pong,

- sörpong,

- lasertag.

 

A jó hangulatért egy DJ felelt, a szervezők pedig frissítővel, zsíros kenyérrel és vattacukorral kínálták a résztvevőket. Kikapcsolódásként gokart versenyen mérethették meg magukat a gyorsulni vágyók, akik pedig a gyermekkorba vágytak vissza, az ugrálóvárban nosztalgiázhattak. Természetesen minden program díjmentes volt a hallgatók számára.

Az egységes megjelenést a sportolók egyedi logóval ellátott, speciálisan erre az eseményre készített pólója biztosította.

Idén is volt bográcsozási lehetőség, ahol karonként 5-5 bográcsban főttek a marhapörköltek. A kar két hallgatói szervezetének, az MKT Szegedi Ifjúsági Bizottságának és az SZTE Marketing Klubjának csapata is benevezett a főzőversenyre, ráadásul a Marketing Klubosok készültek néhány programmal, köztük kvízekkel, keresztrejtvényekkel, íztesztekkel és Twister bajnoksággal is.

 

A napot megkoronázva a JATE Klubban egy Drop The Cheese koncerttel zárta a társaság a jó hangulatú, bár szeszélyes időjárással megáldott napot!