plazmapont_installacio

PlazmaPont installáció a GTK-n

2017. február 23-án a Feketesas utcai épület Surányi-Unger Tivadar termében került sor a Plazma Pont plakátjának hivatalos átadására.

Az ünnepélyes átadást Vilmányi Márton, karunk dékánja nyitotta meg, és ismertette a hallgatósággal a Plazma Ponttal kötött megállapodást. A központ képviseletében tiszteletét tette az eseményen Dr. Szolnoky Miklós (Országos Igazgató), Dr. Csenke Péter (Operatív Igazgató), Fajszi Ádám (Centrumvezető) és Görbe Tamás (Marketingvezető).


Fontos bejelentést tett a Plazma Pont nevében Dr. Szolnoky Miklós. Örömmel jelentette be a jelenlévő hallgatóknak, hogy szeptembertől a kart támogató cégek sorát gyarapítva a Plazma Pont is 100%-os ösztöndíjjal fog támogatni egy szerencsés hallgatót.


A bejelentés nagy sikert aratott, hiszen a kar önköltséges hallgatóinak már augusztusban lehetőségük lesz pályázni az említett ösztöndíjra, ezzel könnyítve a tanulmányaik előmenetelét.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Urbánné Mező Júlia Veronika PhD védés

2017.09.20-án az MTA Szegedi Területi Bizottság székházában 11 órai kezdettel Urbánné Mező Júlia Veronika védte meg PhD értekezését. A dolgozat témája „Az ifjúsági munkanélküliség kihívásai az Európai Unióban”, témavezetője Dr. Udvari Beáta.