plazmapont_installacio

PlazmaPont installáció a GTK-n

2017. február 23-án a Feketesas utcai épület Surányi-Unger Tivadar termében került sor a Plazma Pont plakátjának hivatalos átadására.

Az ünnepélyes átadást Vilmányi Márton, karunk dékánja nyitotta meg, és ismertette a hallgatósággal a Plazma Ponttal kötött megállapodást. A központ képviseletében tiszteletét tette az eseményen Dr. Szolnoky Miklós (Országos Igazgató), Dr. Csenke Péter (Operatív Igazgató), Fajszi Ádám (Centrumvezető) és Görbe Tamás (Marketingvezető).


Fontos bejelentést tett a Plazma Pont nevében Dr. Szolnoky Miklós. Örömmel jelentette be a jelenlévő hallgatóknak, hogy szeptembertől a kart támogató cégek sorát gyarapítva a Plazma Pont is 100%-os ösztöndíjjal fog támogatni egy szerencsés hallgatót.


A bejelentés nagy sikert aratott, hiszen a kar önköltséges hallgatóinak már augusztusban lehetőségük lesz pályázni az említett ösztöndíjra, ezzel könnyítve a tanulmányaik előmenetelét.

Események

Rendezvénynaptár *

 • április 25.
  18:00 - 19:30
  A WTS Klient a müncheni központú WTS Global nemzetközi hálózat tagja. A hálózat Európában a legjelentősebb tanácsadók között szerepel. Az adó- és számviteli tanácsadás területén működő WTS Klient a nemzetközi háttérnek, valamint a hazai piacon szerzett több éves tapasztalatnak köszönhetően hatékony partnerként járul hozzá ügyfelei sikeréhez.
 • május 3.
  08:00 - 20:00
  A GTK és az ÁJTK hallgatóinak közös sportnapja
 • május 11.
  14:00 - 16:00
 • június 8.
  14:00 - 16:00
 • július 24. 08:00 - 29. 20:00