„Sokat kaptunk a GTK-tól, elérkezett az idő, hogy adjunk is”

A PC Trade Systems Kft. tantermet fogadott örökbe a GTK-n

A GTK egykori hallgatói által alapított és vezetett PC Trade Systems Kft. egy tanterem „örökbe fogadásával", valamint ösztöndíj alapítással indította el együttműködését a karral. A jövőben a PC Trade Systems munkatársai részt vesznek az „Üzleti IT megoldások" tárgy oktatásában, valamint minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a kar az élen járva tudja megvalósítani digitalizációs jövőképét.

A Feketesas utcai oktatási épület második emeletén található teremben színes installáció díszíti a falat, amelyet 2017. április 13-án ünnepélyes átadón avatott fel a PC Trade Systems Kft. vezetősége és Vilmányi Márton dékán. Ahogyan az átadón elhangzott, a PC Trade Systems Kft. 2017 szeptemberétől ösztöndíjjal támogatja a tehetséges szegedi közgazdászhallgatókat.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Globális üzleti szolgáltatásokat nyújtó magyarországi irodáink Budapesten és Szegeden működnek. A BP különböző üzleti egységeit támogatjuk pénzügy, számvitel, beszerzés, ügyfélszolgálat és egyéb adminisztratív területen. Most neked is lehetőséged nyílik csatlakozni hozzánk gyakornokként!

Események

Rendezvénynaptár *