nn_verseny

Országos döntőben a GTK csapata

Az NN Biztosító és az Ecosim versenyén, az NN InsuRace 2016-on indult a GTK háromfős csapata.

Több mint 120 csapat jelentkezett arra az üzleti szimulációs versenyre, amelyet az NN Biztosító és az EcoSim szervezett diákok és frissen végzett közgazdászok részére. Az innovatív, a valós körülményeket a lehető leghűbben visszaadó versenyen a résztvevőknek egy biztosító vezetőjeként kellett helytállniuk, több szempontnak is megfelelve a társaság irányítása során.

 

Egy regionális selejtező után az online selejtezőn is túljutva, bekerült a Kádár Krisztina, Kosztin Attila és Kaszab Tamás által képviselt csapat a budapesti döntőbe, ahonnan országos 7. helyezettként tért haza.

 

A csapat beszámolt a verseny részleteiről, izgalmairól:

 

„Nagyon izgalmas volt minden pillanata a versenynek, mivel az üzleti szimulációs játéknak a célja is az volt, hogy minden egyes döntés előtt egy új szituációba kerülünk, ahol a változó piaci igényeket és az egyre színesebb döntési stratégiákat használó versenytársakat figyelembe véve kellett a legeredményesebb csapatként kikerülni.

 

A regionális és online selejtező akadályait könnyedén tudtuk venni, viszont a döntőben a sok-sok tapasztalt ellenfél ellen már sokkalta élesebb verseny alakult ki. A döntőben, Budapesten a szimulációs feladaton kívül egy prezentációt is elő kellett adni egy éppen aktuális probléma megoldásáról szólt (Mi a „Biztosítói szakma megítélésének pozitív irányba pozicionálása a saját korosztályunkban” címűt választottuk), ami zsűri tetszését maradéktalanul elnyerte.

 

A szervezés számomra kiváló volt, teljesen átszellemülve tudtuk a mi kis „vállalatunkat” menedzselni és persze nagyon jó volt belelátni bizonyos fokig ezekbe a belső irányítási feladatokba.”

 

Ezúton is gratulálunk az elért eredményért!


15400942_1349630735082015_5644498910076665393_n

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Globális üzleti szolgáltatásokat nyújtó magyarországi irodáink Budapesten és Szegeden működnek. A BP különböző üzleti egységeit támogatjuk pénzügy, számvitel, beszerzés, ügyfélszolgálat és egyéb adminisztratív területen. Most neked is lehetőséged nyílik csatlakozni hozzánk gyakornokként!

Események

Rendezvénynaptár *