Pedagógusoknak

Ecocamp

Az EcoCamp programját arra találtuk ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban a középiskolás diákok ismereteket szerezhessenek a pénzügyekről és a gazdaságról, ráadásul megtudhatják, hogy mi foglalkoztatja a közgazdászokat, merre tartanak most a kutatások. Mindemellett egy igazi csapatépítő tréningen vehetnek részt, ahol önmaguk megismerése mellett sok érdekes ember barátságát is elnyerhetik és megtudhatják, hogyan is épül fel egy tréning.

Pénzügyi nap

A pénzügyi nap célja, hogy játékos ismeretátadással segítse a pénzügyi ismeretek fejlesztését. A középiskolások részvételével rendezett kiscsoportos tréningek fókuszában a pénzügyi önismeret, a pénzügyi információk megszerzése, az adózási alapismeretek és a statisztikai adatok értelmezése áll.

Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

A Gazdaságtudományi Kar középiskolások számára hirdet tanulmányi versenyeket pénzügyi, marketing, gazdaságpszichológiai és statisztikai témákban.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Urbánné Mező Júlia Veronika PhD védés

2017.09.20-án az MTA Szegedi Területi Bizottság székházában 11 órai kezdettel Urbánné Mező Júlia Veronika védte meg PhD értekezését. A dolgozat témája „Az ifjúsági munkanélküliség kihívásai az Európai Unióban”, témavezetője Dr. Udvari Beáta.